Νατάσσα Μποφίλιου: O πατέρας της ανέβηκε στη σκηνή, έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε Θεοδωράκη μαζί της

Η Νατάσσα Μποφίλιου που ανέβηκε στην Κεντρική Σκηνή του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή», επιφύλαξε μία έκπληξη στους θεατές, καθώς ανέβασε στη σκηνή τον μπαμπά της.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «σύντροφοι αγαπημένοι μου, σήμερα είναι η τελευταία μέρα της “εποχής του θερισμού”. Αυτής της περιοδείας. Δεν ξέραμε ότι θα καταλήξουμε έτσι, τόσο υπέροχα. Είμαστε πραγματικά πολύ συγκινημένοι που είμαστε εδώ σήμερα, που μοιραζόμαστε τέτοια αίσθηση, καλλιτεχνική και μουσική. Χαίρομαι που παίζουμε μπροστά σας, χαιρόμαστε που είμαστε μαζί σας».

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε με τον μπαμπά της Μίκη Θεοδωράκη

Στη συνέχεια, κάλεσε τον μπαμπά της και ψυχή του συγκροτήματος «Ρωμιοσύνη», Νίκο, να ασνέβει στη σκηνή και υπό τη συνοδεία της κιθάρας του, ερμήνευσαν τρία τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, «Βασίλεψες αστέρι μου», «Λεβέντης», «Όταν σφίγγουν το χέρι», με αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

 

 

Το μήνυμα της Νατάσσας Μποφίλιου για τις γυναικοκτονίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε αναφορά στις γυναίκες που δολοφονήθηκαν το τελευταίο διάστημα, επισημαίνοντας την ανάγκη «να διαλύσουμε αυτή τη σάπια κοινωνία».

Στο μεταξύ, η Νατάσα Μποφίλιου ήταν η πρώτη καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη στο ανανεωμένο DOT και μίλησε για τη σχέση που έχει με τους γονείς της και πως αυτοί την υποστήριξαν ακόμη κι όταν ήθελε να αλλάζει πολλές φορές σχολείο.

Όπως σημείωσε η Νατάσσα Μποφίλιου «έχω αλλάξει επτά σχολεία. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Έψαχνα να βρω ένα περιβάλλον που θα μου επιτρέπει να αναπτυχθώ όπως εγώ επιθυμώ. Σε κάποια με έχουν διώξει, αλλά τις περισσότερες φορές τα άλλαζα μόνη μου. Ήξερα πολύ καλά ποια είμαι. Ήξερα μέχρι που μπορώ να προχωρήσω σε ένα περιβάλλον και πότε πρέπει να φύγω να πάω σε κάποιο άλλο. Οι γονείς μου το κατανοούσαν αυτό, αν και φαντάζομαι θα καθόντουσαν στο κρεβάτι το βράδυ και θα έλεγαν που μας έτυχε αυτό, δεν μου είπαν ποτέ μην το κάνεις. Ακόμα και αν πω αύριο στους γονείς μου θα φύγω να πάω στη Νέα Ζηλανδία να χορεύω αφρικάνικα, θα μου πουν «εντάξει, ψιλοβλακεία ακούγεται αλλά κάν΄το, εμείς είμαστε εδώ».

Αναφερόμενη στη σχέση με τη μητέρα της, η ερμηνεύτρια τόνισε “δεν ξέρω αν εγώ γινόμουν ποτέ μητέρα θα το έκανα ποτέ αυτό. Η μητέρα μου επωμιζόταν αυτό, είχε το θάρρος, πήγαινε στο σχολείο και έλεγε το παιδί μου θα το πάρω από εδώ και θα το πάω κάπου αλλού. Πάντα μου έλεγε “Δεν σου αρέσει; Δεν πειράζει. Θα βρούμε κάτι που θα σου αρέσει.” Μεγαλώσαμε με αρχές, η μητέρα μου έλεγε «οι αξίες θέλουν μονολιθική αφοσίωση», δεν μας είπε ποτέ πάρε ζακέτα, κάτσε διάβασε. Δηλαδή, ότι και να γινόταν στραβό ερχόταν αυτή η συμβουλή”.

Σχετικά με τη μητρότητα, η Νατάσσα Μποφίλου κατέληξε «υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδί. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και είναι άβολη η ερώτηση «πότε θα κάνεις παιδί». Επειδή είσαι 30κάτι πρέπει να είναι και η στιγμή που εσύ θέλεις να ζήσεις αυτό το θαύμα;».

Πηγή: enimerotiko.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours