Ο Ρούμπεν Βινάγκρε ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε ως δανεικό για ένα χρόνο από τη Γουλβς για να αποτελέσει τον αντί-Τσιμίκα. Ο έκτος Πορτογάλος που θα αγωνιστεί φέτος στους “ερυθρόλευκους”.

Mετά τον Μπρούμα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία του και με τον Ρούμπεν Βινάγκρε, τον Πορτογάλο αριστερό μπακ που ήρθε για να αποτελέσει τον διάδοχο του Κώστα Τσιμίκα.

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Βινάγκρε

Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Γουλβς, μια σούπερ κίνηση με δεδομένο ότι μιλάμε για έναν ακραίο αμυντικό που έπαιζε βασικός σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Premier League.

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Βινάγκρε

Οι “ερυθρόλευκοι” διατηρούν οψιόν αγοράς του, η οποία ωστόσο είναι αστρονομική για τα ελληνικά δεδομένα. Φέτος ο Βινάγκρε έχει ήδη κάνει δύο συμμετοχές στην Premier League, ενώ έπαιξε και στο EFL Cup. Πέρυσι έκανε 33 συμμετοχές με τη Γουλβς, εκ των οποίων 16 στην Premier League και οκτώ στο Europa League (οι δύο κόντρα στον Ολυμπιακό).

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πλέον έξι Πορτογάλους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους, μετά τους Ρούμπεν Σεμέδο, Ζοζέ Σα, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα και Μπρούμα.

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Βινάγκρε

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς.

Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999 ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας. Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του.

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Βινάγκρε

Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19″.

Πηγή:sport24.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours