Ιταλία – Αγγλία 3-2 στα πέναλτι – Ήταν 1-1 στην παράταση

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2020 στον ουρανό του Λονδίνου.

Μετά από ένα εντυπωσιακό τουρνουά πέρα από κάθε προσδοκία, η Ιταλία είναι πανάξια η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και ο τίτλος της σφραγίστηκε και τυπικά όταν ο Τζιόρτζιο Κιελίνι πήρε στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο και το σήκωσε στον ουρανό του «Γουέμπλεϊ» και του Λονδίνου. Ο κάπτεν των Ατζούρι μαζί με τους συμπαίκτες του και τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι έστειλαν στον… έβδομο ουρανό τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν από την εξέδρα ή από την Ιταλία.

Η Ιταλία είναι η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης, επικρατώντας της Αγγλίας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση), μέσα στο Γουέμπλεϊ.

Οι παίκτες της «σκουάντρα ατζούρα» γιορτάζουν με την καρδιά τους την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου κάνοντας το δικό τους… πάρτι μέσα στην Αγγλία.

Ο αρχηγός Τζιόρτζιο Κιελίνι, που είναι ο πιο «γέρος» παίκτης που φορά το περιβραχιόνιο σε τελικό Euro σήκωσε το κύπελλο στον ουρανό του Λονδίνου και έστειλε τη Ιταλία στα… ουράνια.

Ο Μπονούτσι έκανε τα πάντα στον τελικό και μετά το τέλος ξέσπασε… πικάροντας τους Άγγλους.

Ο Μπονούτσι έκανε τα πάντα στο γήπεδο, έστειλε το ματς στην παράταση και στη ρώσικη ρουλέτα ήταν απόλυτα ψύχραιμος. Αμέσως μετά το τέλος ξέσπασε φωνάζοντας: «It’s coming to Roooome, It’s coming to Roooome».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours