Σφοδρή επίθεση Μαρινάκη σε Σαββίδη!

Άναψαν τα… αίματα στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε «επίθεση» κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμμετείχε στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Superleague με κυρίως θέμα την επανεκκίνηση της δράσης, μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε λεκτική επίθεση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ και κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για λεκέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και για ψευδείς ειδήσεις, έκανε αναφορά στον ρόλο του Μάκη Γκαγκάτση (εκπροσώπησε τους Θεσσαλονικείς στην τηλεδιάσκεψη) αλλά και σε… πιστόλια, αποκαλώντας τον Ιβάν Σαββίδη, Ρώσο.

«Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ο Σαββίδης και ό,τι έχει κάνει είναι λεκές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό γιατί μόνος πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιακός», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε: «Ό,τι έχει κάνει ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν».

Όταν του επισημάνθηκε από τον πρόεδρο της Superleague, Μηνά Λυσάνδρου, ότι ο Ιβάν Σαββίδης απουσιάζει, η απάντηση που έλαβε ήταν: «Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο παρών Σαββίδης, Ρώσος είναι, στην Ρωσία είναι. Μόνο μέσω τηλεφώνου και Skype. Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης. Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει μέχρι το τελευταίο ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Στον ΠΑΟΚ χαρίστηκαν χρέη».

Απ’ την πλευρά του, ο Μάκης Γκαγκάτσης πέρασε στην αντεπίθεση. «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα Πακιστανικά τηλέφωνα», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Επίσης πρόσθεσε: «Στον ΠΑΟΚ δεν χαρίστηκε ούτε ευρώ. Πλήρωσε 11 εκατ. ευρώ ο κ. Σαββίδης. Εσείς δεν έχετε πληρώσει στην υπόθεση της Τράπεζας Κρήτης». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: «Κάνετε λάθος. Τα πληρώσαμε όλα».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα και τη συνέχειά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε: «Μπορούμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις 5-6 Μαΐου χωρίς χρήση εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων και αποδυτηρίων. Εμείς θα συναινέσουμε σε αποφάσεις που θα βοηθήσουν άλλες ομάδες έστω κ αν χάσει χρήματα ο Ολυμπιακός λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Πηγή:dete.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours