Σεμέδο: “Έλεγα, όχι, όχι, αλλά εκείνοι με βίασαν στο δωμάτιο με το κουκλόσπιτο” – Ολόκληρη η κατάθεση της 17χρονης και τα μηνύματα που “καίνε”

Ολόκληρη την συγκλονιστική κατάθεση της 17χρονης κοπέλας η οποία φέρεται να βιάστηκε από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και τον Νιγηριανό μάνατζερ καλλιτεχνών αποκαλύπτει το dikastikoreportaz. Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της η ανήλικη κοπέλα περιγράφει με λεπτομέρειες πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 40χρονο μάνατζερ αρχικά και στη συνέχεια από τον Σεμέδο ο οποίος είχε φροντίσει να την κλειδώσει στο υπνοδωμάτιο με του κουκλόσπιτο του παιδιού του.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Από τη δημοσιογραφική έρευνα του dikastikoreportaz προκύπτουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως ότι η νεαρή κοπέλα δεν γνώριζε ούτε τον Σεμέδο, ούτε τον μάνατζερ αλλά τους συνάντησε στο “La Gomme” της Γλυφάδας μετά από την προτροπή της 16χρονης φίλης της η οποία αποτελεί και μάρτυρα στην υπόθεση. Το δεύτερο στοιχείο, όπως αποκαλύψαμε εχτές αλλά και βάσει όσων ισχυρίζεται η φίλη της, είναι ότι η 17χρονη ήταν σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας κατανάλωσης αλκοόλ ενώ φέρεται να κακοποιήθηκε ενώ κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα. “Έλέγα όχι, όχι άσε με, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα” αναφέρει χαρακτηριστικά. Το τρίτο και πλέον σημαντικό είναι ότι με την κατάθεση της 17χρονης συμπλέει και η 16χρονη φίλη της (σ.σ. είναι εκείνη που γνώριζε τον Σεμέδο και τον μάνατζερ) η οποία μάλιστα επέδειξε μηνύματα τα οποία της έστειλε ο Πορτογάλος αμυντικός, μετά την φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση, στα οποία έγραφε “Δεν είναι αυτό που νομίζεις” και “Δεν θα το ξανακάνω, ήταν λάθος, το ξέρω, συγγνώμη”.

Από το υλικό της δικογραφίας προκύπτει ότι η φερόμενη υπόθεση βιασμού δεν θα είχε αποκαλυφθεί εάν η μάνα της 17χρονης δεν την “ψάρευε” λέγοντας ότι μαζί με τη νονά της είχαν χακάρει το κινητό της. Το φερόμενο θύμα κατέθεσε ότι δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει τι συνέβη, ότι δεν ήθελε να κάνει καταγγελία. “…Δεν ήθελα όλο αυτό το πράγμα αλλά μου είπε ότι μου χάκαρε το κινητό και ότι ξέρει, μου λέει “ξέρω τι έχει γίνει” και της είπε “ξέρεις ότι με βίασαν” και έτσι το έμαθε…”. Από την πλευρά της η μητέρα της 17χρονης κατέθεσε ότι όταν είδε την κόρη της προβληματισμένη, της είπε ότι εκείνη και η νονά της “χάκαραν” το κινητό της και ήξεραν τι είχε συμβεί. Τότε, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, η 17χρονη αποκάλυψε ότι βιάστηκε τόσο από τον μάνατζερ όσο και από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, καθώς και ότι έχει αποκαλύψει τα πάντα σε μια κολλητή της φίλη, την Μαριλή.

Η μαρτυρία σοκ 

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της ενώπιον του πραγματογνώμονα-ψυχολόγου του Ανηλίκων το φερόμενο θύμα κατέθεσε τα πάντα με συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Όπως είπε την Παρασκευή το βράδυ ήρθε η 16χρονη φίλη της από το σπίτι και της πρότεινε να βγουν με κάτι γνωστούς της στο La Gomme της Γλυφάδας. Το φερόμενο θύμα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε κανέναν. “Εκεί πέρα ήταν ο Τζεφ (σ.σ. ο μάνατζερ) και ένας άλλος φίλος του και μετά ήρθε ο Σεμέδο, μαζί με έναν άλλον φίλο του και μπήκαμε στο αμάξι για να πάμε σε ένα κλαμπ στον Ωρωπό… Πήγαμε στον Ωρωπό καθίσαμε με άλλον κόσμο, ήμασταν μεγάλη παρέα και εκεί πέρα στον Ωρωπό τραγουδούσε ο MADCLIP γι αυτό είχαμε πάει, ο Τζεφ είναι μάνατζέρ του, Και καθόμασταν όλοι μαζί, ήπιαμε, εγώ ήπια παραπάνω απότι έπρεπε…”.

Η 17χρονη κατέθεσε ότι λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα εκείνη, η φίλη της, ο Σεμέδο και ο μάνατζερ επέστρεψαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Εκείνη πήγε για ύπνο γιατί ήταν ζαλισμένη και δεν αισθανόταν καλά.

Βιασμός

Το φερόμενο θύμα, όπως αποκάλυψε το dikastikoreportaz, κατέθεσε ότι κοιμόταν όταν στο δωμάτιο εισέβαλε ο μάνατζερ. “Εμένα με ξύπνησε ο Τζέφ βασικά και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα όχι, όχι, εεε και με βίασε κανονικά. Εγώ συνέχισα να του λέω όχι, όχι, άσε με, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα, μας είδε και την ξανάκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο “σας είδα και το ήθελες” και το κάνω “όχι ξέρω εγώ”, έξλαιγα με λυγμούς και μετά πήρα τον φίλο μου να έρθει να με πάρει…Αλλά εγώ ήμουν ακόμα χάλια και λογικά δεν έβγαζα και πολύ νόημα επειδή μου είπε “δεν ξέρω τι έχεις πιει, δεν ξέρω τι κάνεις, δεν καταλαβαίνω…”.

Η νεαρή γυνάικα επεσήμανε στη συνέχεια ότι στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής αλλά και η φίλη της της πρότειναν να κοιμηθεί και πάλι. Εκείνη όμως δεν μπορούσε και επικοινώνησε με μια άλλη φίλη της περιγράφοντας τον βιασμό της. “…Μου είπε εάν θέλω να μου καλέσει ταξί, να έρθω σπίτι, της είπα “δεν θέλω να αφήσω την φίλη μου μόνη της, επειδή δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της μήπως την πειράξει κανείς, αλλά και επειδή πήγαμε μαζί, μαζί έπρεπε να γυρίσουμε…”.

Ο Σεμέδο

Στη συνέχεια της συγκλονιστικής περιγραφής το φερόμενο θύμα αναφέρει ότι ακολούθως την πήρε και πάλι ο ύπνος. Τότε μπήκε στο δωμάτιο ο Σεμέδο και κλείδωσε την πόρτα. “Έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω και η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα! Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, ήταν και οι δύο ψηλοί, όπως μπορούσα έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα ο Σεμέδο και πήγα και κάθισα στο μπαλκόνι…”.

Η 17χρονη επεσήμανε ότι εκτός από την 16χρονη φίλη της και την κολλητή της το εκμηστηρεύθηκε και στην αδερφή της. “Ένιωθα σαν να παραβιάζουν, γενικά ήταν πολύ άσχημο, ειδικά την πρώτη φορά, δηλαδή επειδή κοιμόμουνα και ξύπνησα και αυτός μου μίλαγε κιόλας ήταν πολύ αηδία…Και θυμάμαι μετά να κλαίω και να μου λέει “το ήθελες” και εγώ του έλεγα “no,no,no”. Και απλά ήταν πολύ άσχημο επειδή θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά, να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε μεγάλο, μου λέει πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρτο αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι” και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Και μπήκε, μπήκε και κλείδωσε την πόρτα, δηλαδή, μπήκε για να κάνει το ίδιο πράγμα…”.

  • Ερώτηση: “Όταν τους έλεγες ότι δεν ήθελες τι σου έλεγαν”;
  • Απ: “Δεν μου έλεγαν κάτι. Τους ελεγα… Τους είπα πολλές φορές όχι, όχι, όχι, ε τους είπα δεν θέλω, όλα στα αγγλικά βέβαια. Ε τους είπα ότι έχω αγόρι, σταματήστε, τους είπα άστε με, αυτά νομίζω…”.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours