Γκάλης για Ιωαννίδη: Έφυγε ο μεγάλος μου αδερφός

Συγκινητική είναι η ανάρτηση του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη, ο θάνατος του οποίου βυθίζει στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Μέσα σε λίγες γραμμές ο Νίκος Γκάλης εκφράζει την οδύνη του για την τραγική απώλεια και τονίζει πως ο Γιάννης Ιωαννίδης υπήρξε ο μεγάλος του αδερφός.

«Έφυγε ο Γιάννης… Ένας σπουδαίος δάσκαλος για το μπάσκετ, ένας πετυχημένος επαγγελματίας, ένας Νικητής.

Ζήσαμε μαζί απίστευτες στιγμές χαράς αλλά και κάποιες λιγότερες στιγμές λύπης. Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος, ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου, ένας μεγάλος μου αδερφός.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, η παρακαταθήκη του Γιάννη Ιωαννίδη στην κοινωνία μας είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ένας Πρωταθλητής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καλό ταξίδι φίλε μου…», γραφει ο Νίκος Γκάλης.

Μάλιστα, ο έτερος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, είχε αφιερώσει στον Γιάννη Ιωαννίδης, τον περασμένο Απρίλιο, το Super Cup του Άρη από το 1986, το οποίο αναγνωρίστηκε 37 χρόνια μετά. Συγκεκριμένα, τα περισσότερα μέλη εκείνης της ομάδας του Άρη, που κατέκτησε το Super Cup, βρέθηκαν στο παρκέ του θρυλικού Αλεξανδρείου και γνώρισαν την αποθέωση από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

About Post Author