Σωτήρης Καλυβάτσης: Το σχόλιό του σε ερώτηση για Κανάκη – Αρναούτογλου

Τι είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.

Στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” βγήκε, με σύνδεση μέσω skype, ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, απάντησε και σε ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου για το θέμα μεταξύ Κανάκη – Αρναούτογλου, σχετικά με την παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση.

«Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέμα με την παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση. Φαντάζομαι έχεις ακούσει αυτή τη διαφωνία που είχαν ο Αντώνης Κανάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε σχέση με αυτές τις εκπομπές, τις βραδινές. Εσύ τι πιστεύεις σε σχέση με το θέμα αυτό; Υπάρχει παρθενογένεση ή ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που τον εκφράζει περισσότερο;», ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Όλα αυτά τα κόνσεπτ υπάρχουν και διαφοροποιούνται κάθε φορά από αυτόν που τα παρουσιάζει. Οπότε, δεν είναι τίποτα από όλα αυτά καινούργιο, ούτε νομίζω ότι κάποιος παίρνει από κάποιον…

https://youtu.be/uENXe9vTlMA

Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και της εποχής, έχω την αίσθηση, μου φαίνεται εντελώς άκαιρο να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Είναι κάτι που πραγματικά ούτε με προβλημάτισε ούτε με απασχόλησε ιδιαιτέρως», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours