Ξεσπά ο Ζουγανέλης: «Δεν μπορώ τις άμυαλες του lifestyle, που βγάζουν τα πόδια τους έξω»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν μασούν τα λόγια τους και σίγουρα δεν είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που γίνονται… μαϊντανοί. Μόνο όταν έχει να πει κάτι μιλάει δημόσια. 

Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης που την ερχόμενη σεζόν θα δούμε στη νέα σειρά του MegaΚομάντα και Δράκοι σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, μιλάει για το τηλεοπτικό γίγνεσθαι και… ξεσπαθώνει εναντίον εκείνων των προσωπικοτήτων που χρησιμοποιούν την εξωτερική τους εμφάνιση για να υπάρχουν στη μικρή οθόνη.

Έχει ανοίξει ο δρόμος όμως για τα νέα ταλέντα….

Ναι. δεν το συζητώ. Ό,τι καλό έχει η τηλεόραση είναι η μυθοπλασία και κάποιες εκπο­μπές, οπότε να δίνουν θέση σε αυτούς τους ανθρώπους.

Τι σας ενοχλεί στην ελληνική τηλεόρα­ση;

Δεν μπορώ το ταρατατζούμ παντού. Δεν μπορώ τις άμυαλες του lifestyle, παρουσιάστριες που βγάζουν τα πόδια τους έξω, είναι χυδαιότητα να πουλάς το σώμα σου. Ήμουν σε ένα πρωινάδικο κάποια στιγμή και είχαν καλεσμένη την Κική Δημουλά, αυτή τη σπουδαία Κυρία, και έναν κομμωτή. Και ο κομμωτής της έλεγε να την χτενίσει για να την κάνει κούκλα… Τόση χυδαιότητα δεν αντέχω.

Δέχεστε πολλές προτάσεις για τη μικρή οθόνη;

Πολλές, ευτυχώς έχω την πολυτέλεια να επιλέγω. Έχω κάνει άπειρα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό όμως που θα συμβεί με τα «Κομάντα και Δράκοι» είναι μία κορύφωση. Αυτή η σειρά θα μου κάνει ένα ακόμη καλό: Επειδή ο κόσμος παρασύρεται και νομίζει ότι η κωμικότητα και το χιούμορ είναι συνυφασμένα με τον χαβαλέ, θα αποδείξω το αντίθετο. Η κωμικότητα είναι ό,τι πιο σοβαρό υπάρχει στη ζωή και την τέχνη.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η αγάπη του κόσμου;

Ο κόσμος με έχει αγαπήσει τόσο πολύ, που δεν μπορώ να το αποδεχτώ ακόμη. Νιώθω τρομερή ευγνωμοσύνη.

Πηγή: Τύπος TV

About Post Author

+ There are no comments

Add yours