Γιώργος Νταλάρας: «Έλεγαν ότι κάνω συναυλίες για τα χρήματα, ο χρόνος τους βάζει φερμουάρ στο στόμα»

Τον Γιώργο Νταλάρα υποδέχτηκε ο Τάσος Τρύφωνος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Τετ α τετ.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη βρώμικη πολιτική που ποτέ δεν λογοδοτεί στον λαό ενώ απάντησε και σε όσους τον κατηγόρησαν ότι δίνει συναυλίες δήθεν στο όνομα του αγώνα ενώ επί της ουσίας ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα.

«Η Κύπρος από την εισβολή και μέχρι τις μέρες μας είναι ένα κράτος διαλυμένο. Είναι ένα κράτος σχεδόν ισοπεδωμένο, κατεστραμμένο. Διότι ο τρόπος που έγινε αυτή η εισβολή δεν έχει αναλυθεί ακόμα. Δεν ξέρω πόσος κόσμος ασχολείται με το εθνικό θέμα; Για ποιον λόγο φτάσαμε στην εισβολή; Ποιος έφερε αυτή την εισβολή;», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

«Γνωρίζουμε ονόματα, διευθύνσεις των παλιών μας αρχηγών και υπουργών, ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο που έπαιξε ο καθένας. Δεν θα πω εγώ ότι κανένας Κύπριος ηγέτης δεν ήταν πατριώτης, όλοι ήθελαν το καλό της Κύπρου. Φτάνει αυτό; Αποδείχθηκε ότι δεν φτάνει!. Όπως ξέρουμε όλοι, η πολιτική φαίνεται όμορφη από μακριά και αναγκαία. Δυστυχώς πολλές φορές είναι βρώμικη. Είναι υποχρεωμένοι οι πολιτικοί να λένε τη μισή αλήθεια και αν πας να τους πεις κάτι θα σου πουν “είναι κρατικό μυστικό, δεν πρέπει να τα μαθαίνετε”», πρόσθεσε ο Γιώργος Νταλάρας.

Σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν ενδιαφέρεται για τις συναυλίες, παραμόνο για τα χρήματα: «Έλεγαν ότι κάνω συναυλίες για τα χρήματα. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα τους βάζουν ένα φερμουάρ στο στόμα. Όταν συμβαίνει κάτι παράδοξο γύρω μας είμαστε τόσο πικραμένοι από γεγονότα και νοοτροπίες που εύκολα θα μπούμε στη θεωρία συνωμοσίας».

About Post Author