«Αuτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου με την Αλίκη»: Ο Πασχάλης, σπάει την σιωπή του για το «στιγμιαίο λάθος»

Ο Πασχάλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας, όπου αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που έχει αντιμετωπίσει στο γάμο του με την σύζυγό του Αλίκη, αλλά και στην υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού.

«Εμείς το διαχειριστήκαμε και το διαχειριζόμαστε ακόμη γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εγώ κι η Αλίκη έχουμε μια τοποθέτηση νομικά και μένουμε σε κάποιες θέσεις. Ας περιμένουμε τον χρόνο και τις εξελίξεις και κάποια στιγμή η αλήθεια και οι αδικημένοι θα δικαιωθούν όποιοι κι αν είναι. Πιστεύω είμαι πολύ αδικημένος» δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Όταν έσκασε αυτή η ιστορία και ήρθε η αγωγή της αναγνώρισης στο σπίτι, η Αλίκη διάβασε την αγωγή. Όταν τελείωσε το διάβασμα, μου λέει ”αυτή λέει ψέματα”. Έχει ένα σημείο η αγωγή, που ενώ έχει παντού λεπτομέρειες για το τι έγινε, πού πήγαμε, τι κάναμε, ότι είχαμε σχέση κλπ, όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο της σύλληψης του παιδιού της, δεν αναφέρει ούτε ημερομηνία… Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης και συνέχισε:

«Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είχα την ανάγκη μιας δεύτερης ευκαιρίας. Δεν υπήρχε λόγος δεύτερης ευκαιρίας, συνέχιζε η πρώτη ευκαιρία, αυτή που είμαστε μαζί. Μας ενόχλησαν πάρα πολύ όλα αυτά που συνέβησαν και μας ενοχλούν ακόμα». «Δεν υπάρχει κάτι που να βαραίνει τη συνείδησή μου», κατέληξε.

enimerotiko.gr