Χαλαρές στιγμές για τους αρχηγούς πριν τις κάλπες

Χαλαρές στιγμές σήμερα για τους πολιτικούς αρχηγούς μετά από μια έντονη προεκλογική εκστρατεία γεμάτη αντιπαραθέσεις, ομιλίες, συνεντεύξεις και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ενόψει των βουλευτικών εκλογών

Σε παραδοσιακή ταβέρνα ουζερί στο Λαύριο έκανε την καθιερωμένη συνάντηση με τους συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός έπλεξε να κάνει το γεύμα στην Ανατολική Αττική που είναι η τρίτη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και την οποία δεν πρόλαβε να επισκεφθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Εμφανίστηκε αδυνατισμένος από το «τρέξιμο των εκλογών με χαλαρή διάθεση και ανακουφισμένος που ολοκλήρωσε με επιτυχία μια δύσκολη τετραετία και μια μακρά προεκλογική περίοδο. Απόλαυσε κρύα μπίρα με ψαρομεζεδες και συζήτησε εφ΄ όλης της ύλης με τους δημοσιογράφους.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Παρόντες νυν βουλευτές και υποψήφιοι των εκλογών. Δεν έλειψαν οι γνωστές πια εικόνες με τους πολίτες που έσπευσαν να χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν.

 

 

 

Με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ γευμάτισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως είθισται παραμονή των εκλογών. Ο πρόεδρος της ΝΔ ηταν αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ η συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες ηταν σε χαλαρό κλίμα.

Ο κ. Μητσοτάκης την Κυριακή θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο Περιστέρι στο 1ο Γενικό Λύκειο.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, υποδέχθηκε δημοσιογράφους, φίλους και στελέχη του κόμματος σε ψαροταβέρνα της Ηλιούπολης.

Το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, επισκέφθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας τον οποίο υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ. Ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα, την παραμονή των εκλογών, με υποψήφιους βουλευτές, στελέχη, φίλους του ΚΚΕ, καθώς και με καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.

Με πληροφορίες απο ΑΠΕ/ΜΠΕ

Φωτο: Eurokinissi, ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours