Εκτός ΝΔ ο γιος του αρχιβασανιστή Σκαλούμπακα μετά το κρεσέντο μίσους

Να δούμε πότε θα επιστρέψει αυτός…

O γιος του αρχιβασανιστή της Χούντας Παναγιώτη Σκαλούμπακα, Χρήστος, μπορεί να φωτογραφιζόταν γεμάτος χαρά με υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και να υπόσχεται πως «ότι δεν έκανε ο πατέρας του το 47-48, θα το κάνει αυτός τώρα» σε «ανθελληνικά καθίκια», βρέθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου εκτός Νέας Δημοκρατίας, μετά από εντολή του αρχηγού της, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το κρεσέντο μίσους του είχε αναδείξει η Έλενα Ακρίτα, η οποία μάλιστα στο παρελθόν είχε αναγκάσει τον συγκεκριμένο νοσταλγό της επταετίας να της ζητήσει συγγνώμη.

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;» , σχολίασε η κ.Ακρίτα.

Δεν είναι το μόνο μέλος της ΝΔ που είδε την πόρτα της εξόδου. Είχε προηγηθεί  η διαγραφή του συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστα Στεφανίδη μετά από ένα απαράδεκτο σχόλιο για την πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Πηγή:altsantiri.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours