ΔΕΘ: Ο «μυστικός» διάλογος με τον Ζέρβα – Τι είπε στον Τσίπρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης 

Μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο στη ΔΕΘ τα τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τις πρώτες χειραψίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τους παρευρισκόμενους. 

Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρέτησε έναν – έναν που βρισκόταν στην πρώτη θέση αλλά στάθηκε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. Οι δυο τους είχαν έναν διάλογο ο οποίος ήταν φιλικός. Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr η συζήτηση των δύο ανδρών αφορούσε την οικονομία.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε για το Ταμείο Ανάκαμψης αλλά και το πόσο σημαντικό εργαλείο είναι για να ξεπεραστεί η κρίση που δημιούργησε η πανδημία αλλά και ο πόλεμος. Ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε να συμφωνεί μαζί του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε κατέβει ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος και προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, μιας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξιολογεί πολύ θετικά το έργο του. Η στάση του Αλέξη Τσίπρα δείχνει πως πρέπει να είναι οι σχέσεις κεντρικής εξουσίας με την αυτοδιοίκηση.

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author