Τέλος η Ραλλία Χρηστίδου

Ήταν μια από τις επιλογές του Σύριζα που συζητήθηκε ιδιαίτερα. Η Ραλλία Χρηστίδου μπορεί να απέτυχε να εκλεγεί στις ευρωεκλογές με τον Σύριζα όμως στις εθνικές τα κατάφερε με ιδιαίτερη ευκολία.

Η επιτυχία αυτή όμως φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα για την τραγουδίστρια καθώς όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα αφήσει το τραγούδι για την πολιτική καθώς δεν μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δυο:

«Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί. Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Οταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα»

About Post Author

+ There are no comments

Add yours