ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο πρωθυπουργός- Ποιοι συνεργάτες του και πώς συνδέονται με τον Φουρθιώτη;

«Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση Φουρθιώτη διαδέχονται η μια την άλλη αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει επί ενάμιση μήνα να σιωπά», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ παράλληλα καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει για το ποιοι συνεργάτες του και με ποιον τρόπο συνδέονται  με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Χθες, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «και αφού πια ο κ. Φουρθιώτης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά αυτόν που έχει στην πλάτη του τον μισό Ποινικό Κώδικα».

Ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «δεν απαντά με τι ανταλλάγματα τον λιβάνιζε με τις εκπομπές και τα πρωτοσέλιδά του. Δεν απαντά με ποιου τις πλάτες ο τηλεπαρουσιαστής έστηνε όλο αυτό το διάστημα απάτες κατά του Δημοσίου  και όταν τον εντόπισαν οι υπηρεσίες εισέβαλε  σε υπουργείο τραμπουκίζοντας υπαλλήλους και στελέχη», συμπληρώνοντας ότι «Εάν νομίζει ότι με τη σιωπή του το θέμα θα ξεχαστεί, είναι γελασμένος. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει: Ποιοι συνεργάτες του και με ποιον τρόπο συνδέονται  με τον κ. Φουρθιώτη».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours