15ετή φυλάκιση στον ντίλερ που σκότωσε τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ

Με 15 χρόνια φυλακή τιμώρησε η δικαιοσύνη του Oχάιο τον άνθρωπο που έδωσε το «κοκτέιλ θανάτου» στον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη που έχασε τη ζωή του από αυτό πριν από 19 μήνες.

Το καλοκαίρι του 2018 και συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου η είδηση πως ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης Jr βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ του Οχάιο, στις ΗΠΑ, έκανε το γύρο του κόσμου.

Δεκαπέντε μήνες μετά,  ο 37χρονος Terry Lee Christian που τον οδήγησε στον θάνατο δήλωσε ενοχή ενώπιον των αμερικανικών Αρχών και αναμένεται να ζητήσει από τον δικαστή ποινή 15 ετών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ακρόασής του φέρεται να δήλωσε άγνοια για το κοκτέιλ που πούλησε στον 34χρονο επιχειρηµατία, υποστηρίζοντας ότι πίστευε πως του έδινε καθαρή κοκαΐνη και όχι µείγµα από θανατηφόρα οπιούχα, ενώ απαντούσε αργά στις ερωτήσεις που δέχτηκε τον Οκτώβριο από τον ανώτατο δικαστή Thomas Parker.

Η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη Jr ευχαρίστησε μέσω του συνηγόρου της τις αμερικανικές Αρχές. «Αν και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τον Σωκράτη στους αγαπημένους του, η οικογένεια Κόκκαλη είναι ικανοποιημένη που βλέπει ότι αποδίδεται δικαιοσύνη» φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το cleveland.com, ο δικηγόρος της οικογένειας Ryan Stubenrauch.

H προβλεπόµενη ποινή για το αδίκηµα ήταν τα 20 χρόνια, αλλά ο κατηγορούµενος έφτασε σε συµφωνία µε τον εισαγγελέα και στις 17 Ιανουαρίου 2020 είχε προγραµµατιστεί η συνάντησή του µε τον δικαστή, όπου και θα ζητούσε να του επιβληθεί η ποινή 15 ετών.

Πηγή:sportime.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours