Τη ζωή τους έχασαν σε διάστημα μόλις λίγων ωρών μία 51χρονη από τον Βόλο και η μητέρα της, οι οποίες έδιναν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή καθώς είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, η μία στην ΜΕΘ covid του «Αχιλλοπούλειου» και η άλλη σε απλή κλινική.

Μια 51χρονη Βολιώτισσα ακολούθησε στον θάνατο τη μητέρα της με διαφορά λίγων ωρών. Και οι δυο είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό και έδιναν “μάχη” για να κρατηθούν στη ζωή, η μία στην ΜΕΘ covid του “Αχιλλοπούλειου” και η άλλη σε απλή κλινική. Πρώτη έφυγε η μητέρα, 70 ετών, χθες τα ξημερώματα. Αργά το απόγευμα κατέληξε και η κόρη ηλικίας 51 ετών. Η τραγική μοίρα της οικογένειας έχει συγκινήσει γιατρούς και νοσηλευτές στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Εκτός από την 51χρονη, “χτυπημένοι” από τον κορωνοϊό “έσβησαν” χθες το βράδυ στο “Αχιλλοπούλειο” και δυο άνδρες, ηλικίας 58 και 86 ετών, ανεβάζοντας στους 101 τους νεκρούς κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Σήμερα, στην ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύονται 6 ασθενείς και στους θαλάμους αρνητικής πίεσης τέσσερις. Στις δυο κλινικές covid νοσηλεύονται συνολικά 30 ασθενείς.

Επίσης, στην Παιδιατρική κλινική νοσηλεύονται δυο παιδιά 14 μηνών και 13 ετών, που είναι αρνητικά στον κορωνοϊό, ενώ μαζί βρίσκονται οι μητέρες τους οι οποίες έχουν υποβληθεί σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours