O κ. Χουδετσανάκης πήγαινε στο ελαιουργείο που εργάζεται μαζί με τους γιους του, όταν τους επιβλήθηκε πρόστιμο 900 ευρώ.

Με 900 ευρώ θα πληρώσει μία οικογένεια στην Κρήτη, το γεγονός οτι πήγαινε όλη μαζί για δουλειά.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο νησί, συνέβη την Κυριακή το πρωί όταν ο κ. Χουδετσανάκης, μαζί με τους δύο γιους του, με τους οποίους μένει μαζί στο ίδιο σπίτι, πήγαιναν στην εργασία τους.

Πηγαίνοντας προς το ελαιοτριβείο και κινούμενοι επί της εθνικής οδού, στο ύψος της Φοινικιάς, τους σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί.

Αμέσως τους είπαν οτι είναι υπεράριθμοι στο αυτοκίνητο, όμως ο κ. Χουδετσανάκης τους εξήγησε πως μαζί με τους δυο γιους του, 21 και 22 ετών, μένουν στο ίδιο σπίτι και εργάζονται μαζί στο ελαιοτριβείο.

Οι αστυνομικοί όμως ήταν ανένδοτοι και τους βεβαίωσαν πρόστιμο συνολικής αξίας 900 ευρώ.

«Μου είπαν για υπεράριθμο αριθμό επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε ο ίδιος στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζοντας «Είμαι υπεράριθμος εγώ με τα παιδιά μου που ζούμε στο ίδιο σπίτι, εργαζόμαστε μαζί, είμαστε μαζί όλη μέρα και όλη νύχτα».

Μάλιστα, όπως είπε, το προηγούμενο διάστημα τους έχουν σταματήσει ξανά για έλεγχο, αλλά όταν εξηγούσε πως με τα δύο του παιδιά ζει και εργάζεται μαζί, ο αστυνομικός καταλάβαινε και τον άφηνε να φύγει.

Πάντως, ο κ. Χουδετσανάκης κατέθεσε ένσταση με την ελπίδα να γίνει δεκτή από το αρμόδιο τμήμα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours