Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπας στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Μόντρεαλ και έτσι αποκλείστηκε από το καναδέζικο τουρνουά τένις, καθώς ηττήθηκε από τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι.

Ωστόσο ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται και πάλι τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο των συζητήσεων για τους λάθους λόγους, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, τον οποίο έβρισε και έδιωξε από το γήπεδο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε φυσικά viral και οι χρήστες του Twitter/Χ δεν το άφησαν ασφαλώς να περάσει…στα ψιλά, με τους περισσότερους να ασκούν έντονη κριτική στον Στέφανο Τσιτσιπά για την άσχημη συμπεριφορά του προς τον πατέρα του.

Θέση για το περιστατικό θέλησε να πάρει και η Αθηναΐς Νέγκα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν, έγραψε:

“Αυτή η κατάσταση με τον Τσιτσιπά και τους γονείς του δεν έχει εξήγηση πλέον. Κανείς τενίστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του. Ας βρει άλλον προπονητή. Είναι εξαρτημένος κι ανόητος. Πολύ κακό παράδειγμα”.

Σε άλλο tweet η ίδια έγραψε:

“Φυσικά και ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο πάνω, παραμένει όμως ένας ολοφάνερα προβληματικός που μονίμως παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε…πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά”.

Δείτε όσα έγραψε:

1000 80881c59 2ed5 4eef 80f5 297dd3a1af3e

Οι αναρτήσεις της στο X:

Η στιγμή που ο Τσιτσιπάς έξαλλος, πετάει τον πατέρα του εκτός γηπέδου, βρίζοντας τον με τον χειρότερο τρόπο

Ο Στέφανος Τσιτσιπας ηττήθηκε χθες από τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι με 2-0 (6-4, 6-4) στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Μόντρεαλ και έτσι αποκλείστηκε από το καναδέζικο τουρνουά τένις.

Ωστόσο ο Έλληνας αθλητής βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο για τους λάθους λόγους καθώς επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα του Απόστολο και στις δηλώσεις του μετά ανέφερε πως είναι απογοητευμένος από εκείνον.

Το περιστατικό που φυσικά έγινε viral, εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ κι ενώ ο Τσιτσιπάς έχανε 4-1 από τον Ιάπωνα αντίπαλό του. Ηανερά εκνευρισμένος ο Έλληνας τενίστας γύρισε προς το μέρος του πατέρα του και προπονητή του και άρχισε να τον βρίζει. Να πας να γα@@@@@, ακούγεται να λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

About Post Author

You May Also Like

More From Author