Σοκάρουν οι διαρκείς αποκαλύψεις για την υπόθεση αυτοκτονίας μιας 14χρονης χθες το μεσημέρι στο Μοσχάτο, η οποία πήδηξε στις γραμμές του ΗΣΑΠ την ώρα που περνούσε το τρένο.

Η νεαρή μαθήτρια διατηρούσε σχέση με έναν 43 ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην περιοχή. Οταν οι γονείς της 14χρονης κατάλαβαν τι συνέβαινε, ο πατριός της πήγε στο ψιλικατζίδικο και του επιτέθηκε χτυπώντας τον άγρια, ενώ τον κατήγγειλε και στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου. Μάλιστα, ο άνδρας θα οδηγούνταν χθες στο αυτόφωρο, ενώ οι γονείς της κοπέλας, της είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει στο κατάστημά του.

Τα νέα στοιχεία που συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, συγκλονίζουν. Την Τετάρτη, το κορίτσι παρά την απαγόρευση των γονιών της πήγε στο ψιλικατζίδικο του 43χρονου κι εκεί, τους έπιασαν να ερωτοτροπούν ο πατριός και ο αδελφός της.

Σύμφωνα με γειτόνισσα, η οποία μίλησε στο star.gr, ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια.

«Άκουσα φασαρία και βγήκα έξω. Είδα τον πατέρα και τον αδελφό της μικρής έξω από το μαγαζί και μέσα εκείνη και τον 43χρονο. Φωνάζανε γιατί η κοπέλα τους είχε πει ότι θα πάει στην πλατεία, αλλά προφανώς την παρακολούθησαν και την βρήκαν στο ψιλικατζίδικο. Το κορίτσι βγήκε έξω, έγινε μια συμπλοκή και ο 43χρονος, κλειδώθηκε μέσα στο κατάστημα. Η κοπελίτσα γύρισε, πήδηξε το σπασμένο τζάμι και μπήκε στο κατάστημα για να είναι μαζί του και μάλωσε με τους δικούς της», είπε.

Στη συνέχεια η 14χρονη έφυγε, ενώ στο σημείο έφτασε η μητέρα της και οι αστυνομικοί, οι οποίοι έψαξαν το αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν. Το βράδυ πήγε στο κατάστημα η σύζυγός του, η οποία τα είχε χάσει με όλα αυτά που συνέβαιναν. Μάλιστα, όπως είπε η αυτόπτης μάρτυρας, η 14χρονη ήταν συμμαθήτρια και φίλη της κόρης του 43χρονου.

Ετσι, η έφηβη μην μπορώντας να κατανοήσει την παγίδα που είχε στήσει ο 43χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη, σε ψυχολογική φόρτιση μετά τις αποκαλύψεις για το πώς την είχε παρασύρει ο παιδόφιλος ψιλικατζής, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πάνω της, βρέθηκε ένα σημείωμα που είχε γράψει προς τον 43χρονο, ενώ είχε στείλει sms σε έναν φίλο της στον οποίο έγραφε την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της. «Δεν αντέχω να μπεις φυλακή εξαιτίας μου», γράφει στο σημείωμά της.

Ο φίλος της 14χρονης έφθασε πανικόβλητος στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, ζητώντας από την αστυνομία να τον αφήσουν να περάσει και ενημερώνοντάς τους για το sms που είχε λάβει, ωστόσο, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά. Η νεαρή κοπέλα είχε πηδήξει στις γραμμές του τρένου.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε star.gr, έξω από το κατάστημα του κατηγορούμενου είναι αποκαλυπτικές. Σπασμένες τζαμαρίες παντού, απόδειξη του βίαιου καβγά που είχε συμβεί εκεί ανάμεσα στον 43χρονο και τον πατριό του κοριτσιού.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός πως στις 9 Μαΐου πολίτης είχε καταγγείλει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι υποψιαζόταν πως ο 43χρονος στο Μοσχάτο είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη 14χρονη που αυτοκτόνησε χθες, καθώς την είχε δει να συχνάζει στο ψιλικατζίδικο αλλά και να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του.

Κατήγγειλε επίσης, ότι οι δυο τους αντάλλασσαν δημόσια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία μαρτυρούσαν την ύπαρξη σχέσης εξάρτησης της 14χρονης και κακοποίησής της από τον 43χρονο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκαλύπτει ακόμη ότι ενημέρωσε σχετικά με την καταγγελία την Αστυνομία και είχε φέρει σε επαφή τον καταγγέλλοντα πολίτη με την αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διερευνήσει περαιτέρω την καταγγελία για τη 14χρονη στο Μοσχάτο και τον 43χρονο.

Να σημειωθεί ότι όπως αποκαλύφθηκε ο 43χρονος είχε και στο παρελθόν σχέση με ανήλικη, επίσης 14χρονη. Μάλιστα, στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, μετά τις αποκαλύψεις, βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της προηγούμενες μαθήτριας, υλικό παιδικής πορνογραφίας δηλαδή.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours