Λούλης: «Χαζομάρα η κουβέντα για το σποτ, αντιστασιακή τάση λες και ο ιός επιβλήθηκε από Σόρος-μασόνους» (vid)

Με δηλώσεις του , ο Χρήστος Λούλης τονίζει πως δεν θεωρεί το περιβόητο σποτ της Πολιτικής Προστασίας σεξιστικό και σημειώνει πως «καλά έκανε και κατέβηκε, αφού περνούσε άλλα μηνύματα», χαρακτηρίζοντας, ωστόσο, την όλη κουβέντα «χαζομάρα».

Θέση για το περιβόητο σποτ -στο οποίο πρωταγωνιστεί- της Πολιτικής Προστασίας πήρε ο Χρήστος Λούλης.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο ηθοποιός τόνισε πως «καλά έκανε και κατέβηκε από τη στιγμή που περνάει άλλα μηνύματα και όχι το επιδιωκόμενο», σημείωσε, ωστόσο, πως ο ίδιος αφενός δεν το θεωρεί σεξιστικό και αφετέρου ότι «η όλη κουβέντα που γίνεται είναι μια χαζομάρα».

«Με τίποτα δεν πέρασε από το μυαλό μου, διαβάζοντας το σενάριο, ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σεξιστικό. Είμαι αρκετά ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα. Ούτε όταν διάβασα το σενάριο ούτε όταν το είδα μου φάνηκε ότι αναφέρεται στο γυναικείο φύλο γενικώς. Μιλάμε για ένα υποθετικό σενάριο, με έναν τύπο που μιλάει με τη σύντροφό του και του λέει εκείνη να πάνε στην πλατεία. Εκείνος διαφωνεί και της λέει ”όχι”. Το ότι αυτή ήταν γυναίκα, δεν σημαίνει ότι μιλάει για όλες τις γυναίκες. Εν πάση περιπτώσει, δεν το θεωρώ σεξιστικό, θεωρώ χαζομάρα όλη αυτή την κουβέντα. Όμως, παρ’ όλα αυτά, το σποτ είχε στόχο να περάσει ένα μήνυμα. Από τη στιγμή που άλλα μηνύματα περνάει και όχι το επιδιωκόμενο, καλά έκανε και κατέβηκε τελικά», είπε ο ηθοποιός.

Πρόσθεσε, δε, ότι δεν ενημερώθηκε από την Πολιτική Προστασία για το «κόψιμο» του σποτ, αλλά από δημοσιογράφους: «Η Πολιτική Προστασία έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να με ειδοποιήσει», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Περίμενα αντιδράσεις, με την έννοια ότι υπάρχει μια περίεργη ”αντιστασιακή τάση” στην κοινωνία, λες και ο ιός είναι επιβαλλόμενος από τον Σόρος και τους μασόνους».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, που τόνισε πως οι επικριτές λένε ότι το σποτ αναπαράγει ένα στερεότυπο, του άνδρα, που παίρνει τις νηφάλιες αποφάσεις και της επιπόλαιης γυναίκας, απάντησε: «Εγώ έχω άλλο στερεότυπο στο μυαλό μου. Μια γυναίκα που είναι γειωμένη και παίρνει αυτή τις αποφάσεις, όντας η υπεύθυνη στο σπίτι και ο άντρας που φεύγει στα καφενεία δεξιά και αριστερά. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα στερεότυπα αιώνες, ώρες ολόκληρες. Δεν θα βγάλουμε άκρη».

Τέλος, σχετικά με τις συγκεντρώσεις στις πλατείες και τις επεμβάσεις της αστυνομίας, ανέφερε: «Όσοι έχουμε υπεύθυνη γνώμη για τα θέματα, έχουμε δώσει στην αστυνομία τον ρόλο να εφαρμόζει τους νόμους. Εγώ δεν είμαι αστυνομικός. Δεν μου αρέσει η βία, αλλά δεν μου αρέσει να νιώθω και ηλίθιος που κάθομαι σπίτι μου επί δύο μήνες και να έρθει κάποιος και να μου πει πως όλο αυτό έγινε τσάμπα».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours