Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς διανυκτέρευσε το Σαββατοκύριακο ο γνωστός ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, μετά από άγριο καβγά που είχε με ηλικιωμένη, με φόντο τα κοινόχρηστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός τσακώθηκε με την 92χρονη, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία στην Κηφισιά και αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο γιατρός στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το άγριο συμβάν σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία της οδού Αιολίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται με τις πληροφορίες να λένε πως ο καυγάς έγινε για τα κοινόχρηστα. Το σκηνικό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η κατάσταση να ξεφεύγει με αποτέλεσμα να χρειαστει η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Περιπολικό της Αμεσης Δράσης με κωδικο Β4-3, έλαβε σήμα και μετέβη στην πολυκατοικία της Κηφισίας όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός την χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο ΚΑΤ.

Ο Γιάννης Λύρας καταθέσε σε βάρος της μήνυση για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα ο 63 χρόνος να συλληφθεί. Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και σε βάρος συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης.

Δείτε βίντεο: Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός μετά από άγριο καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα

About Post Author

You May Also Like

More From Author