«Έξω από τα δόντια» μίλησε η Άννα Βίσση, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Psychologies, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της για τον Γιώργο Νταλάρα.

Η ίδια μιλώντας στο αγγλικό περιοδικό Psychologies εξέφρασε ότι τα αισθήματα απέναντί του δεν είναι τα πιο δυνατά, αλλά τον σέβεται ως καλλιτέχνη. Η Βίσση έκανε επίσης αιχμηρά σχόλια για τη συνεργασία του Νταλάρα με τον Ρέμο και την ασυνέπειά του ως καλλιτέχνη. Τόνισε ότι ποτέ δεν έκανε πίστα, αυθεντικά μπουζούκια όπως η Πάολα και στράφηκε σε παραστάσεις με μεγάλες παραγωγές, φωτισμούς και όμορφα λαϊκά τραγούδια που συγκινούν την ίδια και το κοινό της.

Η Άννα Βίσση, διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια που ήταν ζευγάρι με τον Γιώργο Νταλάρα τη δεκαετία του ’70, αποκάλυψε την προσωπική της αντιπάθεια για εκείνον, δηλώνοντας παράλληλα ότι τον σέβεται ως καλλιτέχνη.

Η διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Νταλάρα τη δεκαετία του ’70, ωστόσο παραδέχτηκε πως έχει προσωπική αντιπάθεια για εκείνον.

«Δεν έχω καλά αισθήματα γι’ αυτόν. Έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη», δήλωσε.

Μάλιστα τον κατηγόρησε πως συνεργάστηκε με τον Αντώνη Ρέμο μόνο για τα χρήματα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author