Προσπάθησε να βιάσει 86χρονη ενώ ο συνεργός του κρατούσε τσίλιες

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στα Τρίκαλα

Απίστευτο περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπου νους συνέβη νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα.

Δυο νεαροί άνδρες, ηλικίας 27 και 29 χρόνων, περίπου στις 21.00 μπήκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και χρυσαφικά.

Οι δυο ληστές έγιναν αντιληπτοί από την 86χρονη που ήταν μέσα στο σπίτι και τότε ο 27χρονος την ακινητοποίησε και προσπάθησε να τη βιάσει, ενώ ο 29χρονος κρατούσε τσίλιες έξω από το σπίτι.

Η 86χρονη, σύμφωνα με το lamiareport.gr, παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε αντιστάθηκε σθεναρά στον 27χρονο που προσπαθούσε να τη βιάσει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με όση δύναμη της είχε απομείνει.

Για καλή της τύχη ένας από τους γείτονες την άκουσε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Οι δυο νεαροί μόλις είδαν τους γείτονες να βγαίνουν τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 27χρονος προλαβε και πήρε από τη γιαγιά ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μικρό χρηματικό ποσό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. οι οποίοι μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή κατάφεραν και εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δυο ληστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για άτομα εξαρτημένα τα οποία έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενω ο 27χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ηλικιωμένης.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours