Κορωνοϊος: Το εμβόλιο αυξάνει την εpωτική διάθεση

Ερευνα σχετικά με την σeξουαλική ζωή των πολιτών και την πανδημία παρουσίασε ο ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

«Η είδηση του εμβολίου αυξάνει σημαντικά την εpωτική διάθεση», σχολίασε ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την σeξουαλική ζωή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε έρευνα που εκπονήθηκε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και τόνισε πως το Νοέμβριο -μήνας που επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας- οι μισοί Έλληνες που συμμετείχαν στη μελέτη, δεν είχαν καθόλου εpωτικές επαφές ή αν είχαν θα ήταν μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ερώτηση για την αναγγελία εύρεσης αποτελεσματικού εμβολίου και την αύξηση της συχνότητας των εpωτικών επαφών, σχεδόν το 70% των πολιτών απάντησε θετικά και μόλις το 30% αρνητικά. Όπως άλλωστε αποδείχθηκε από άλλη ερώτηση, το 78,6% αποφεύγει τις εpωτικές επαφές με άτομα που δεν γνωρίζει καλά.

Με βάση τα στοιχεία της μελέτης επίσης, προκύπτει ότι το 61% των συμμετεχόντων δείχνει διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο, ενώ το 53,50% ανησυχεί για τις πιθανές παρενέργειες του.

Δείτε το βίντεο:

About Post Author

+ There are no comments

Add yours