Πέμη Ζούνη: «Η κόρη μου έκανε επέμβαση την Τετάρτη στο κεφάλι και τη Δευτέρα πήγε σούπερ μάρκετ» (vid)

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της κόρης της Ελεονώρας που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο

Στην εκπομπή Dot βρέθηκε καλεσμένη η Πέμη Ζούνη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη της με τη θεατρική παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου, με αφορμή την υποτιθεμένη «συνεργασία» της το 2017 στο θέατρο με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Ανγκ Λι.


«Όταν ξέσπασε αυτό, ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου. Ήταν βάρβαρο, κτηνώδες, ανθρωποφαγικό όλο αυτό που έζησα…. Δεν τα άκουγα, δεν διάβαζα, δεν μπορούσα, δεν ήθελα… Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα» παραδέχτηκε η ίδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα δεύτερο μάθημα ζωής που πήρε πρόσφατα, έχοντας να αντιμετωπίσει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της Ελεονώρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προέκυψε. Η κόρη της που έχει σπουδάσει στο Λονδίνο πολιτική και οικονομία της υγείας και δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρία εκεί, υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι.

«Τα αντιμετώπισε όλα με πολύ χιούμορ και άνεση. Δεν μπορεί την Τετάρτη να κάνεις μια σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι και τη Δευτέρα την επόμενη να πας σουπερ μάρκετ… Το σοβαρό θέμα της υγείας της μου ιεράρχησε τα πράγματα» ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours