Πέτρος Κωστόπουλος: Πέρα από το Ντουμπάι, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον Έλληνα πρώην εκδότη και επιχειρηματία Πέτρο Κωστόπουλο στην τηλεοπτική του εκπομπή στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου.

O πολυσυζητημένος άνδρας έκανε έναν απολογισμό της τελευταίας δεκαετίας και μίλησε για όλα: Την απόλυτη οικονομική καταστροφή, τη μάχη με την κατάθλιψη, τον «πόλεμο» που δέχθηκε, τους φίλοι που χάθηκαν, την οικογένεια καθώς και για το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάι.

Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντηση για Ντουμπάι και Κατερίνα Λιόλιου

Για το πολυσυζητημένο ταξίδι του στο Ντουμπάι είπε πως «τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορωνοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορωνοϊού μέχρι να επιστρέψω στη χώρα μου και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα».

svg%3E

«Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι. Με αφορμή αυτό άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω. Η κατάθλιψη σε κάνει να μην μπορείς να ανέβεις ούτε τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να σκεφτείς και είσαι φοβισμένος». Και προσέθεσε: «Εγώ έχασα το σύμπαν τη ζωή μου ολόκληρη. Να διεκδικήσουν όλοι τα χρήματά τους η συκοφαντία είναι αυτή που που έμεινε και το οποίο έπαιξε επάνω μου ένα τρομακτικό ρολό εξοντωτικό».

«Ήταν ακριβώς πολιτική εξόντωσης με την έννοια ότι εγώ αν πήγαινα δουλέψω κάπου ούτε δουλειά δεν μπορούσα να βρω γιατί όταν πήγαινες κάπου ένας σοβαρός επιχειρηματίας θα έλεγε ότι θα πάρω τον Κωστόπουλο να αναλάβει τα media, του έλεγαν: Ποιον αυτόν που είναι έτσι, που είναι αυτό, που είναι εκείνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου σκοτώσουν τη ζωή».

svg%3E

«Μετά το Ντουμάι είπα άι σιχτίρ. Το… κουνέλι ήταν αυτό. Πάμε να τα γράψουμε να τα πούμε και όποιος έχει καμία διαφορετική άποψη να έρθει να μου το πεις να μου το πει τι. Έκανα δύο πολύ χοντρά λάθη: Πρώτον προσέλαβα πολύ κόσμο και δεύτερον ακούμπησα τα προσωπικά μου χρήματα για να σώσω το μαγαζί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου. «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντάω καθόλου. Δεν καταλαβαίνω με ποιο δικαίωμα σε ρωτάει κάποιος αν είσαι με αυτή. Εγώ σε ρωτάω τι κάνεις στο κρεβάτι σου; Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα…».

«Είμαστε φίλοι… Είναι καλό παιδί, ταλαντούχα, ωραίο κορίτσι. Αρνούμαι ότι έχω οποιαδήποτε σχέση. Ακόμα όμως και να είχα, όχι με την Κατερίνα, με την Μαρία την Πενταγιώτισσα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου, επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον παππού, να τον βγάλει βόλτα έξω.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος:

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours