Χρήστος Πολίτης: Σπάει τη σιωπή του μετά από χρόνια και αποκαλύπτει πόσα χρήματα πήρε από τη “Λάμψη”

Ο Χρήστος Πολίτης αποκαλύπτει πως τα χρήματα που πήρε από τη Λάμψη δεν ήταν αυτά που μπορεί να νομίζουμε!

Ο Χρήστος Πολίτης αποφάσισε μετά το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Λάμμψη», που υποδήθηκε τον Γιάγκο Δράκο, να ρίξει αυλαία στην πολύχρονη καριέρα του. Έκ τότε, σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του ηθοποιού και ακόμα πιο σπάνιες είναι φυσικά οι συνεντεύξεις που δίνει!

Ο Χρήστος Πολίτης μετά από καιρό σπάει τη σιωπή του και μιλά στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso.

Ο ηθοποιός αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όπως οι ποδοσφαιριστές κρεμάνε τα παπούτσια, έτσι και οι ηθοποιοί πρέπει να φεύγουν. Αποσύρεται κάποιος από τον χώρο, αν δεν κάνει για τον χώρο ή δεν του κάνει ο χώρος. Για μένα οι συνθήκες του επαγγέλματος ήταν τέτοιες που δεν μου άρεσε πια. Οι προτάσεις που μου έγιναν έκτοτε ήταν αστείες. Δεν με ενδιέφερε να μπω σε μια θεατρική καθημερινότητα, να είμαι συνέχεια στη σκηνή, να με βλέπει ο κόσμος, να παίρνω χρήματα. Όχι, αυτό δεν με ενδιέφερε καθόλου. Και μιλάω για το θέατρο αποκλειστικά. Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα. Είναι ένας χώρος που κάποιος βγάζει λεφτά. Και γι’ αυτό, άλλωστε, έκανα τηλεόραση. Το θέατρο είναι μια κατάθεση ψυχής»!

Πόσα χρήματα πήρε από τη Λάμψη; Ο Χρήστος Πολίτης απολύπτει: «Όταν με έκλεισαν για να παίξω στη Λάμψη, μου έδωσαν λίγα χρήματα, σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς που έπαιξαν στο σίριαλ. Κάτι που εγώ δεν γνώριζα. Όταν το ανακάλυψα ήταν αργά. Όταν είχα φτάσει τον προτελευταίο χρόνο να παίρνω ένα ποσό της τάξεως περίπου των 11.000 ευρώ τον μήνα, ισότιμοί μου ή και κατώτεροι έπαιρναν 30.000 τον μήνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα όμως. Έπρεπε να γίνουν. Αν θα έκανα ξανά τα ίδια; Δεν ξέρω, οι συνθήκες αποφασίσουν»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours