Η Βάνα Μπάρμπα νοσηλεύεται από χθες το πρωί σε ιδιωτική κλινική, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε. Το περιστατικό έγινε γνωστό έπειτα από post που έκανε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram, λαχταρώντας έτσι τους χιλιάδες followers της, οι οποίοι τη… βομβάρδισαν με μηνύματα για γρήγορη ανάρρωση.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Βάνα εμφανίζεται με ορούς, ξαπλωμένη στο κρεβάτι νοσοκομείου. «Αγαπητοί φίλοι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον… Μην ανησυχείτε, είμαι καλά! (Δεν ξεμπερδεύετε έτσι εύκολα από εμένα). Και ευχαριστώ πολύ όλο το προσωπικό του Mediterraneo Hospital για τη φροντίδα που μου προσέφεραν» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Όπως δήλωσε, μάλιστα, η ίδια στην ιστοσελίδα znews, λιποθύμησε στον δρόμο λόγω έλλειψης σιδήρου (σιδηροπενία, όπως ονομάζεται ιατρικά), η οποία και αντιμετωπίζεται. Η Βάνα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο, ενώ το Σάββατο το μεσημέρι θα βρίσκεται στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου στον Σκάι για να μιλήσει τόσο για τη ζωή και την καριέρα της όσο και για τη συναυλία που ετοιμάζει με τον Σταμάτη Κραουνάκη για τη στήριξη της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου.

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours