Παραδόθηκε στις αρχές της Ζακύνθου ο εφοπλιστής για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, σύζυγος του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εφοπλιστής παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.Ο εφοπλιστής φέρεται να εμπλέκεται στην πολυσέλιδη δικογραφία αφού οι πληροφορίες ήθελαν το σκάφος του να έχει ρόλο στη δολοφονία.Με βάση το ένταλμα που εκκρεμούσε εις βάρος του, ο εφοπλιστής κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.Παρουσιάστηκε πριν από λίγο ενώπιον των αρχών της Ζακύνθου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Αλέξη Κούγια,ο 44χρονος εφοπλιστής που μοίραζε τη ζωή του ανάμεσα σε Παλαιό Ψυχικό και Μονακό  και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, που σημειώθηκε πριν ένα χρόνο στο νησί του Ιονίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο εφοπλιστής, αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής συνέργειας καθώς φέρεται να διέθεσε το σκάφος του στους εκτελεστές προκειμένου να μεταβούν από την Πελλοπόννησο στη Ζάκυνθο, να δολοφονήσουν τη σύζυγο του Ντίμη Κορφιάτη, να τραυματίσουν σοβαρά τον ίδιο και να επιστρέψουν.

Άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση δικαιοσύνης ζήτησε ο Στεφανος Στρούζας, θείος του Ντίμη Κορφιάτη. «Θελουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Εμπιστευόμαστε τις αρχές. Αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση. Να γίνουν όλες οι συλλήψεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την οικογένεια», είπε.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours