Σε 119 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης κατέληξαν ακόμη δύο ασθενείς

Πρόκειται για έναν 35χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

Ο 35χρονος, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι το νεότερο θύμα της COVID-19 στην Ελλάδα.

Εκτός από τον άτυνο άνδρα, τα ξημερώματα τη ζωή του έχασε και ένας 75χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του και είχε υποκείμενο νόσημα.

O συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κοροναϊό είναι 119.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα κατέληξε ένας ακόμη ασθενής στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 86χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη και αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Νωρίτερα, ακόμη τρία άτομα που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για έναν 66χρονο από τις Σέρρες, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, ένας 74χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καθώς και μια γυναίκα περίπου 68 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Στην επίσημη ενημέρωση του υπουργείο Υγείας, ανακοινώθηκαν 10 νέα κρούσματα του κοροναϊού ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 2.245 εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες.

Ακόμα, 61 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 14 από αυτούς είναι γυναίκες.  Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 68 έτη. Το 84% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Παράλληλα 44 ασθενείς έχουν βγει εκτός ΜΕΘ.

Παράλληλα έχουν ελεγχθεί 54.344 δείγματα.

Πηγή:tovima.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours