Εντοπίστηκε η 16χρονη Αμάντα που είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο – Την εξέδιδε σπείρα – Σε σοκ η άτυχη κοπέλα

Εντοπίστηκε η 16χρονη Αμάντα που είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο – Την εξέδιδε σπείρα Κύκλωμα σωματεμπορίας βρισκόταν πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 16χρονης Αμάντας στις 3 Ιουνίου 2021 από την περιοχή του Χαϊδαρίου. Για την εξαφάνιση είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κορίτσι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 17χρονη που εξαφανίστηκε αρχές Ιουνίου -  Την εξέδιδε Αλβανός σωματέμπορος

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Η περιπέτεια της Αμάντα Στάνκα, 17 ετών, έληξε στις 6/7/2021  καθώς και η αγωνία των ανθρώπων αυτών που την αναζητούσαν. Η Αμάντα Στάνκα βρέθηκε στην περιοχή της Αττικής και είναι καλά στην υγεία της.

Η Αμάντα υπήρξε θύμα εκμετάλλευσης και ο εντοπισμός της οφείλεται σε συντονισμένες ενέργειες των Αστυνομικών Αρχών.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Στάνκα Αμάντα και των οικείων της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι. Πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία σε ιστοσελίδα με φωτογραφία της 16χρονης.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου. Αποτροπιασμό προκαλεί η ύπαρξη ιστοσελίδας με αγγελίες ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσά τους η άτυχη Αμάντα. Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη, ενώ το παιδί βρίσκεται πλέον μαζί με ψυχολόγο που το βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο όπου κρατούνταν η Αμάντα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours