Πού βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος;

Ο διάσημος showman και παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι συμβαίνει και αν είναι καλά στην υγεία του.

Μεταξύ αυτών και η Άννα Φόνσου, η οποία με δηλώσεις της παλαιότερα, στην εφημερίδα Espresso έχει εκφράσει την επιθυμία να παρέμβει εισαγγελέας για να διευθετηθεί το ζήτημα, καθώς όπως υποστήριζε η ηθοποιός, «του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πως δεν είναι καλά στην υγεία του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του».

Ο άνδρας που φροντίζει τα τελευταία 40 χρόνια τον Γιώργο Μαρίνο, «έσπασε» τη σιωπή του και απάντησε στην Άννα Φόνσου αλλά και σε όλους όσοι υποστηρίζουν πως εκείνος ευθύνεται για την απομόνωσή του. «Η Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μια τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Φόνσου θέλοντας να βάλει ένα τέλος στην ιστορία, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως «δεν ήμουν ποτέ φίλη με τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά του στάθηκα όταν είχε το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον φιλοξένησα στο “Σπίτι του Ηθοποιού“. Ο λόγος που το έκανα όλο αυτό, ήταν από ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του. Δεν αμφισβητώ πως είναι φίλος του 40 χρόνια, εγώ το έκανα από ενδιαφέρον και θέλω να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό».

Δες το απόσπασμα από το «Καλοκαίρι #ΝΟΤ»: 


 

 

TAGS

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours