Ο δερματολόγος φέρεται να έκλεισε ραντεβού με την ανήλικη στο γραφείο του, στην περιοχή του Κολωνού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βίασε τουλάχιστον μία φορά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον 65χρονο Ελληνα γιατρό που συνελήφθη από τις Αρχές για βιασμό της 12χρονης από τα Σεπόλια, έρχονται στη δημοσιότητα. Πρόκειται για έναν δερματολόγο – αφροδισιολόγο που τα αρχικά του ονόματός του είναι Α.Μ., ο οποίος έχει εργαστεί σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και διατηρεί ιατρείο στο κέντρο. Ο δερματολόγος φέρεται να έκλεινε ραντεβού μέσω της εφαρμογής BlindChat με την ανήλικη στο γραφείο του, στην περιοχή του Κολωνού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βίασε τουλάχιστον μία φορά.

Οσον αφορά τους συλληφθέντες, πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, και τρεις Ελληνες 65, 49 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα. Οι πέντε νέοι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν από τη συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος πολλές φορές προσποιούνταν το 12χρονο κορίτσι και έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό του. Βάσει αυτών των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα εκδόθηκαν τα πέντε νέα εντάλματα σύλληψης και μέσα στην ημέρα οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται: «Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

About Post Author

You May Also Like

More From Author