Kρούση του ΑΝΤ1 στην Ελένη Τσολάκη

Καθοριστικό θα είναι το επόμενο δεκαήμερο για την Ελένη Τσολάκη και την παραμονή της στο OPEN. Θα παραμείνει ή όχι στον σταθμό της Παιανίας η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία φέτος σημειώνει τεράστια επιτυχία, η ίδια και η ομάδα της, με την εκπομπή, «OPEN Weekend»; 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα και την εκπομπή MEGA Καλημέρα, το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για την παρουσιάστρια καθώς θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στην ίδια και τους ιθύνοντες του ΟPEN με σκοπό να δουν αν θα συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους ή όχι.

Τόσο ο Κώστας Τσουρός, που αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Ελένη Τσολάκη, λέγοντας ότι η εκπομπή σημειώνει διπλάσια ποσοστά από τον Μ.Ο του καναλιού, όσο και η Άννα Ζηρδέλη, η οποία αναφέρθηκε στον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Χρήστο Αηβαλιώτη, επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ ενδεχόμενης μεταγραφής. Από πλευράς καναλιού, το κλίμα είναι αρκετά θετικό και πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προσεχώς θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους συνεργάτες της, όπως τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον οποίο ενδέχεται να τον δούμε και σε κάτι ακόμη την ερχόμενη σεζόν, εφόσον προχωρήσει και ο ίδιος την συνεργασία του με το Ανοιχτό Κανάλι.

Τέλος, όσον αφορά την κρούση του ΑΝΤ1 στην Ελένη Τσολάκη, ο Γιώργος Σκρομπόλας ανέφερε πως για την παρουσιάστρια παίζουν και άλλα κανάλια, ενώ προτεραιότητα του σταθμού του Αμαρουσίου είναι να ενεργοποιήσει αρχικά την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπως και θα γίνει προσεχώς.

Πηγή: TVNEA.COM

About Post Author