Έπιασαν γνωστό μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα με 30 γραμμάρια κοκαΐνη

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε γνωστό μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα ,που κατά το παρελθόν είχε πάρει μέρος σε reality μοντέλων. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής τη συνέλαβαν με κοκαΐνη στην κατοχή της.

Η σύλληψη της μελαχρινής καλλονής έγινε στη Γλυφάδα. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το μοντέλο για τυχαίο έλεγχο και στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν 30 γραμμάτια κοκαΐνη.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και την ώρα του ελέγχου το μοντέλο ήταν μόνη στο αυτοκίνητο.

Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά της και ούτε γνώριζε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

«Δεν γνωρίζω τίποτα»Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του τζιπ το οποίο είναι ιδιοκτησίας της. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ποια είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp.Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης.

Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model.Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης.

Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Στο παρελθόν, με αφορμή και τη συμμετοχή της στο γνωστό reality μοντέλων, η μελαχρινή καλλονή είχε μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία που είχε ζήσει και τις δύσκολες ώρες στο πλευρό του Άραβα συντρόφου της.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours