Βρώμικα χρήματα θα πάρει στα χέρια του ο Μελέτης, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό σημαίνει πως δε θα αφήσει πίσω του τις παλιές τεχνικές. Μπορεί με τον Κωνσταντή η επιχείρηση ναρκωτικών να τους απέφερε πολλά έσοδα, αυτό είναι, όμως, κάτι που σταμάτησε αμέσως.

Ο Μελέτης συνεχίζει να αποτελεί μέλος αυτού του σκοτεινού κόσμου, έχοντας δεχτεί το γεγονός πως όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να κρατήσει σχέσεις μαζί του, ενώ ο Δούκας και η Μυρσίνη ζουν -πλέον- στη Λάρισα. Ποια θα είναι η πηγή εσόδων για τον πρωταγωνιστή στον τρίτο κύκλο;

Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής στις Μέλισσες

Οι βρώμικες δουλειές

Ο Δούκας έχει αφήσει πίσω του τις παλιές του δουλειές. Ετοιμάζεται για νέες συνεργασίες, με τη βοήθεια του ανιψιού του. Ο Μελέτης φέρνει σε επαφή τον Δούκα και τον Ακύλα, με τις νέες επιχειρηματικές ιδέες να παίρνουν σάρκα και οστά.

Τα έσοδα του Μελέτη θα έρχονται από τον Ακύλα Μεγαρίτη και την εκτέλεση των θελημάτων του. Θα γίνει το νέο του τσιράκι, ο πιστός του βοηθός. Θα βρίσκεται δίπλα του και θα τρέχει για οτιδήποτε του ζητήσει. Βεβαίως, θα λαμβάνει και το αντίστοιχο χρηματικό ποσόν.
Μελέτης και Ακύλας μιλούν για χρήματα στις Άγριες Μέλισσες

Έτσι, ο Μελέτης θα αποκτήσει αρκετά χρήματα στις Άγριες Μέλισσες, τα οποία θα είναι πολύ βρώμικα. Θα είναι ο νέος πληροφοριοδότης του Ακύλα, ενώ δε θα διστάσει να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα για να ευχαριστήσει το νέο του αφεντικό.

Θα επωφεληθεί από την χούντα, αποκτώντας χρήμα, αλλά και αξία. Θα ανέβει πολύ ψηλά, παραμένοντας -φυσικά- στην σκιά του Ακύλα. Όλα αυτά, μέχρι να ερωτευτεί παράφορα την κόρη του Μεγαρίτη, η οποία θα του αλλάξει ριζικά τη ζωή. Σε αυτό θα επέμβει και η Πηνελόπη, η οποία θα επιστρέψει διψασμένη για εκδίκηση.

Πηγή:youfly.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours