Πασίγνωστος Έλληνας πορνοστάρ συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Χειροπέδες σε πασίγνωστο Έλληνα πορνοστάρ πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. για το αδίκημα της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών.

Η Αστυνομία αξιοποίησε πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο διάσημος έλληνας πορνοστάρ, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της μίας εκ των δύο μεγαλύτερων ελληνικών παραγωγών ερωτικών ταινιών στη χώρα μας, κατείχε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης και χαπιών έκστασης στην ελληνική show biz!

Σύμφωνα με το ereportaz.gr, ο διάσημος έλληνας πορνοστάρ συμμετείχε σε μεγάλα πάρτι, στα οποία έβαζε… φωτιά με το εμπόρευμά του.

Πάντως, το συγκεκριμένο πρόσωπο φαινόταν υπεράνω πάσης υποψίας, καθότι οικογενειάρχης! Ο κατηγορούμενος για κατοχή και για διακίνηση ναρκωτικών άνδρας αναμένεται να περάσει  την πόρτα του Εισαγγελέα.

Δικογραφία

Σε αυτά τα πάρτι, σύμφωνα με τη δικογραφία που τελικά σχημάτισαν οι αστυνομικοί, διακινούσε και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Έτσι τον συνέλαβαν τη στιγμή που παρέδιδε ποσότητα χασίς σε «πελάτη» του στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στη συνέχεια στις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του 100 γραμμάρια χασίς και μικρές ποσότητες κοκαΐνη και «έκσταση».

Κατά την προανάκριση ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική χρήση και πως στο άτομο με το οποίο συνελήφθη δεν πουλούσε, αλλά παρέδωσε την ποσότητα αυτή σαν εξυπηρέτηση σε φίλο του χωρίς να πάρει χρήματα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours