Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του Ερωτοδικείου – Το «αντίο» της Πέπης Τσεσμελή

Ο δικηγόρος Πέτρος Λεωτσάκος πέθανε από ανακοπή.

‘Ενα από τα πρόσωπα που συνδέθηκε με την αποκαλούμενη ως «Trash Tv» στη δεκαετία του ’90, ο δικηγόρος Πέτρος Λεωτσάκος, έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή που υπέστη. Ο Λεωτσάκος πέρα από το προφίλ που έβγαζε στην τηλεόραση, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ερωτοδικείο» αλλά και στο «Αυτόφωρο» ήταν ένας άνθρωπος – όπως τον χαρακτηρίζουν εκείνοι που τον έζησαν – νομομαθής, έξυπνος και ευέλικτος αλλά και ιδιαίτερα ευγενής.

Το δικό της αντίο είπε και η τηλεοπτική του παρτενέρ, Πέπη Τσεσμελή που παράλληλα δημοσίευσε και φωτογραφίες του τόσο από την κοινή του τηλεοπτική παρουσία όσο και από στιγμές τους εκτός πλατό.

«Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν  αδερφός μου  φίλος μου  αληθινος.Αχ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα Ήσουν είσαι και θα εισαι.Να λέμε αλήθειες στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον.Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες..Ελεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντα. Ποτέ δε Μ άφησες ούτε εγώ ποτέ..Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους είδα από κοντά τι τραβανε ειτε δίκαια είτε άδικα δε το κρίνουμε εμείς αυτό… Για μένα είσαι ο προεδρουλης.Μεσα από σένα είδα και εμαθα πράγματα που δε φανταζομουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου.Ευχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις.Καλο ευλογημένο σου ταξίδι» έγραψε μεταξύ άλλων.

Πηγή:reader.gr

About Post Author