Η παρακάτω διαφήμιση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι fake – Έξαλλος ο παρουσιαστής

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς πέσαμε πάνω σε αυτά τα δημοσιεύματαστο διαδίκτυο. Και παραξενευτήκαμε. Πόσω μάλλον ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν είδε τον εαυτό του μέσω περίεργων δημοσιευμάτων να προωθεί την αγορά bitcoin στο διαδίκτυο.

Οι αποκλειστικές συνεντεύξεις

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έγινε έξαλλος όταν είδε τις «αποκλειστικές συνεντεύξεις» στο ίντερνετ στις οποίες φέρεται να αποκαλύπτει το μυστικό της εύκολης απόκτησης χρημάτων. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίζεται να δηλώνει ο ίδιος πως εμπιστεύεται συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα.

Fake συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη

Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποια από τα δημοσιεύματα που εντόπισε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εμφανίζεται να έχει δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη, του οποίου το όνομα εμπλέκεται επίσης, με έμμεσο τρόπο στην απάτη. Το άρθρο εμφανίζει τον παρουσιαστή καλεσμένο της πρωινής εκπομπής του δημοσιογράφου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει δήθεν εκεί, το μυστικό της επιτυχίας στο επιχειρείν.

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να το καταγγέλλει στο Instagram κάνοντας λόγος για «ψεύτικες ειδήσεις για bitcoin», τις οποίες χαρακτηρίζει «αλητεία» και πως πρόκειται για SPAM.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours