Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Η «κοκαΐνη των φτωχών» με την οποία θα γέμιζαν την Αθήνα

Το θανατηφόρο ναρκωτικό που φτιάχνεται με υγρά μπαταρίας, γνωστό ως η κοκαΐνη των φτωχών λόγω της φθηνής τιμής του, θα «έσπρωχναν» στο κέντρο της Αθήνας μέλη κυκλώματος που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Συνολικά κατασχέθηκαν 31 κιλά και 400 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ( shisa ), ενώ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 42 και 37 ετών.

Ειδικότερα, καταγράφηκε η δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στις πλατείες Αττικής – Βάθης – Κλαυθμώνος – Αγ. Παύλου και Μεταξουργείου, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικού «προφίλ» ο εντοπισμός των προαναφερόμενων και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Έτσι απογευματινές ώρες της 13-10-2021, εντοπίστηκε ο 42χρονος εντός της οικίας του στον Πειραιά, να κατέχει και για λογαριασμό του 37χρονου , με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, τριάντα μία νάιλον συσκευασίες με περιεχόμενο κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ( shisha ).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους -31- κιλών και -400- γραμμαρίων
  • το χρηματικό ποσό των -1.350- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • ζυγαριά ακριβείας
  • -2- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Από την διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος, που δραστηριοποιείται στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, κυρίως σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών, με σκοπό την αποκόμιση τεράστιων χρηματικών ποσών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το προσδοκώμενο όφελος εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις -300.000- €.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή:Newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours