Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου

«Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε στο αντίο της

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς τους ανθρώπους και κυρίως στη σύζυγό του και το γιο τους Φοίβο.

Η τελευταία του σύζυγος, η Αλίκη Κατσαβού, δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού και την συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

https://www.instagram.com/p/B9BVcPslOez/?utm_source=ig_web_copy_link

Αλίκη Κατσαβού: Μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή
Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» για τη μεγάλη απώλεια του Κώστα Βουτσά. Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού είπε πως τις τελευταίες ώρες της ζωής του ήταν πολύ ήρεμος και έδινε μεγάλη μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή. «Ο Κώστας είναι μεγάλος μαχητής εδώ και 20 μέρες. Έφυγε ήσυχα» είπε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε, ο λόγος που βγήκε να μιλήσει αυτές τις δύσκολες ώρες είναι για να εκφράσει την απεριόριστη αγάπη της στον κόσμο καθώς, όπως είπε, (ο κόσμος) έχει αγκαλιάσει την ίδια και την οικογένειά της. «Ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνω στην εκπομπή σας είναι για να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου στον κόσμο που έχει αγκαλιάσει εμένα και την οικογένειά του σαν να είμαι μέρος της».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours