Η 10χρονη βρέθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Αίσιο τέλος στη Θεσσαλονίκη καθώς σε πρατήριο καυσίμων βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη, που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η 10χρονη βρέθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σύμφωναμε το thestival, o Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε την μικρή μπροστά σto πρατήριο υγρών καυσίμων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Οικονόμου περιγράφει πως είδε απο μακριά τη Μαρκέλλα, εμφανώςταλαιπωρημένη αλλά και τον διάλογο που είχε μαζί της. Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, η Μαρκέλλα του ζήτησε να μην ενημερώσει την Αστυνομία.

Δείτε όσα δήλωσε στο thestival:

Σύμφωνα με τη μητέρα της αυτή τη στιγμή η Μαρκέλλα κατευθύνεται μαζί με αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ενδεχομένως να της παρασχεθεί ψυχολογική βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο θα διακομιστεόι σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Η 10χρονη εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο. Τη στιγμή που χωρίστηκαν με έναν συμμαθητή της, μια γυναίκα με κόκκινα μαλλιά τη φώναξε με το όνομά της, την πλησίασε και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με το RThess δύο σενάρια εξέταζαν οι αρχές, το ένα η μικρή Μαρκέλλα με την άγνωστη γυναίκα να έχουν μπει σε ένα σπίτι στην περιοχή της Τούμπας και το άλλο να έχουν διαφύγει με αυτοκίνητο. Επικρατέστερο σενάριο ήταν το πρώτο με τις αρχές να έχουν στο μικροσκόπιο συγκεκριμένα σπίτια και οικοδομές.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών είναι ότι αυτοί που πήραν τη μικρή Μαρκέλλα είδαν ότι έσφιξε ο κλοιός γύρω τους και αποφάσισαν σήμερα το πρωί να την “παρατήσουν” σε κεντρικό σημείο αρκετά μακριά από το μέρος που την είχαν για περίπου 30 ώρες.

Με πlηροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Thestival.gr, RThess

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours