Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο ιδιοκτήτη μέσα στο κατάστημα του για ασήμαντη αφορμή

Ένας άνδρας 39 ετών, πατέρας ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών. είναι το θύμα της δολοφονίας που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία.

Τον σκότωσε ένας 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης εξαιτίας «έξτρα» χρεώσεων σε λογαριασμό του, όπως υποστήριζε.

Ο άτυχος Κώστας Καρυτινός,  στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία, ήρθε σε έντονη λογομαχία με τον 72χρονο συνταξιούχο λαχειοπώλη ο οποίος απ’ ένα σημείο και μετά φέρεται να έγινε ιδιαίτερα ερειστικός με τον ύψος του λογαριασμού που έπρεπε να πληρώσει.

Ο 72χρονος, υποστήριζε πως του «φόρτωσαν» το λογαριασμό του με χρεώσεις που «δεν είχε κάνει».

Ο λαχειοπώλης, αποχώρησε εκνευρισμένος και με απειλές από το υποκατάστημα αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα επιστρέψει δηλαδή με όπλο το οποίο και έστρεψε κατ’ ευθείαν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, εναντίον του 39χρονου ιδιοκτήτη τον οποίο πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και υπέκυψε, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Η ανακοίνωση της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το θέμα

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για την οποία εργαζόταν ο 39χρονος.

Σε αυτήν, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Το φονικό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, όταν ο 72χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο επιχειρηματία Κώστα Καρυτινό, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας.

Πηγή:bigpost.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours