17χρονη σκότωσε με 189 μαχαιριές την αδερφή της – Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά

Το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε χωρίς ρούχα

Σοκαρισμένη είναι η Ρωσία, από την ψυχρή δολοφονία μια 17χρονης από την ίδια της την αδελφή στην Αγία Πετρούπολη.

Η 22χρονη Ελισαβέτα σκότωσε την αδελφή της, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο, μαχαιρώνοντάς την 189 φορές και στη συνέχεια της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά.

Το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε χωρίς ρούχα.

Η αδελφή της αντιμετωπίζει 25 χρόνια φυλάκισης στη δίκη που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. Η 22χρονη είχε συλληφθεί για τη δολοφονία το 2016 αλλά αποφασίστηκε να μπει για ψυχιατρική κλινική.

Elizaveta is charged with “murder with particular cruelty” (Image: east2west news)

Stefania was stabbed 189 times in the attack in the Russian city St Petersburg (Image: east2west news)

Η 22χρονη αντιμετωπίζει 25 χρόνια φυλάκισης στη δίκη που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. Η 22χρονη είχε συλληφθεί για τη δολοφονία το 2016 αλλά αποφασίστηκε να ακολουθήσει ψυχιατρική θεραπεία. Πλέον οι γιατροί αποφάσισαν ότι μπορεί να βρεθεί στο δικαστήριο.

Πληροφορίες της Dailymail, αναφέρουν ότι στο δικαστήριο θα ισχυριστεί ότι για τον θάνατο της αδελφής της ευθύνεται ο σύντροφος της 17χρονης, Alexey Fateev, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Ο Alexey Fateev μιλώντας στην ρωσική τηλεόραση αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το θάνατο της άτυχης κοπέλας, και ισχυρίστηκε ότι βρήκε το κατακρεουργημένο άψυχο σώμα της στο σπίτι του όταν επέστρεψε.

Πλέον οι γιατροί αποφάσισαν ότι μπορεί να βρεθεί στο δικαστήριο. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Dailymail, και θα ισχυριστεί ότι για τον θάνατο της αδελφής της ευθύνεται ο σύντροφος της 17χρονης, Alexey Fateev, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours