Ο Tanju Acar, από την Τουρκία, κατηγορείται ότι προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος, έτσι θα μπορούσε στη συνέχεια να δολοφονήσει τη σύζυγό του για απιστία και, σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, να πάρει μειωμένη ποινή ισχυριζόμενος ότι ήταν ελαφρυντική περίσταση.

Ο 32χρονος επινόησε ένα σατανικό σχέδιο για να τη γλυτώσει!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η είδηση της δολοφονίας μιας 25χρονης από το σύζυγό της, μετά την επιθυμία της να χωρίσουν.

Ο 32χρονος φέρεται να βρήκε το άρρωστο σχέδιο αφού αρνήθηκε να δεχτεί ότι η νεαρή του γυναίκα είχε το δικαίωμα να ζητήσει διαζύγιο.

Λέγεται ότι έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο για να κάνει έρευνα σχετικά με το «πώς να σκοτώσει τη γυναίκα σας και να ξεφύγει» κοιτάζοντας τι είχαν κάνει άλλοι άντρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μόλις ανακάλυψε ότι η απιστία ήταν μια ελαφρυντική περίσταση, δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό και έθεσε επίσης άνδρες φίλους να της γράψουν με ενοχλητικά μηνύματα.

Στη συνέχεια, η Ακάρ φέρεται να επιτέθηκε στη σύζυγό του, 25χρονη Σελβάν Ακάρ, και τη μαχαίρωσε στην πλάτη – τρυπώντας την καρδιά της με τη λεπίδα – όταν επέμενε να συνεχίσει το διαζύγιο στις 8 Δεκεμβρίου.

Ο 32χρονος Tanju Acar, από την επαρχία της Mugla, επινόησε ένα σατανικό σχέδιο για να καταφέρει να γλυτώσει από τις επιπτώσεις της δολοφονίας της 25χρονης, Selvan.

Selvan λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ζητήσει διαζύγιο από το σύζυγό της καθώς εκείνος ήταν βίαιος απέναντί της.

Ο Tanju την μαχαίρωσε πισώπλατα, με τόσο μίσος, που η λεπίδα έφτασε στην καρδιά της άτυχης γυναίκας.

Και κάπου εδώ ξεκίνησε το σατανικό σχέδιο του δολοφόνου, ο οποίος πληροφορήθηκε πριν σκοτώσει την Selvan. πως με βάση έναν τοπικό νόμο, θα μπορούσε να αθωωθεί αν και εφόσον αποδείκνυε πως η σύζυγός του τον απατούσε.

Selvan Acar'ı öldüren katil kocanın şeytani planını cezaevi arkadaşı itiraf  etti: Vicdan azabı çekiyorum - Takvim

Ο Tanju, άρχισε να προσποιείται έναν ξένο και να στέλνει μηνύματα στην ίδια του τη γυναίκα, με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ έβαζε και φίλους του να κάνουν το ίδιο.

Και μπορεί η δολοφονία να διαπράχτηκε το 2020, ωστόσο ο Tanju ομολόγησε το σχέδιό του σε έναν συγκρατούμενό του, ο οποίος από τη μεριά του δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να το ομολογήσει με τη σειρά τους στις Αρχές.

Πλέον ο Tanju είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours