Η διεμφυλική κωμικός, ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζόρνταν Γκρέι διέκοψε την ερμηνεία της στη σκηνή της εκπομπής Friday Night Live για να… πετάξει όλα της τα ρούχα, να μείνει ολόγυμνη και να επιχειρήσει να παίζει… πλήκτρα με το μόριό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο σκετς που είχε ετοιμάσει για το reboot του δημοφιλούς σόου κωμωδίας της δεκαετίας του ’80, που ονομαζόταν Saturday Live, η Γκρέι επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι για την εμπειρία της ως διεμφυλική γυναίκα.

Στην εορταστική εκπομπή, με αφορμή τα 40α «γενέθλια» του σταθμού Channel 4, συμμετείχαν πολλοί βετεράνοι κωμικοί, όπως η Τζο Μπραντ και ο Χάρι Ένφιλντ αλλά και νέα ταλέντα, όπως η Γκρέι και η Ρόουζι Τζόουνς.

Πριν την ερμηνεία της, η Γκρέι, που συμμετείχε στο βρετανικό The Voice το 2016 ως η πρώτη διεμφυλική τραγουδίστρια, ενημέρωσε τους followers της στο Twitter ότι «σήμερα θα γράψουμε ιστορία».

Αφού εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα σύνολο με ροζ έντονο χρώμα, η Γκρέι κάθισε στο αρμόνιό της και ξεκίνησε να τραγουδά ένα κομμάτι με χιουμοριστικούς στίχους σχετικά με τις εμπειρίες της ως transgender«Είναι η πιο cool βραδιά της ζωής μου», είπε η κωμικός λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά στίχους όπως «θα ήθελα να επιστρέψω στη μήτρα και να ξαναγεννηθώ με διαφορετικούς αδένες».

Προς το τέλος του κομματιού όμως, η Γκρέι επιφύλλασσε τη μεγαλύτερη έκπληξη για το κοινό. «Ξέρετε ποιο είναι το φοβερό με τη live τηλεόραση; Μπορώ να κάνω βλακείες όπως αυτή» είπε η κωμικός, προτού σηκωθεί όρθια και αφαιρέσει με ένα τράβηγμα το σύνολο που φορούσε, μένοντας ολόγυμνη.

Μετά από ένα γυμνό χορό στην σκηνή, η κωμικός επέστρεψε στο αρμόνιο και επιχείρησε να παίξει μερικές νότες με το… μόριό της, ένα αρκετά αντισυμβατικό κλείσιμο για το νουμερό της, που πάντως δέχθηκε θερμό χειροκρότημα από τους θεατές.

About Post Author

You May Also Like

More From Author