Το πιο αλλόκοτο ρεκόρ Γκίνες: Η ψηλότερη στοίβα M&M’s παγκοσμίως

Το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για την ψηλότερη στοίβα από τα γνωστά κουφετάκια σοκολάτας M&M’s μεταφέρθηκε σε νέα – όχι και τόσο μεγάλα – ύψη από τον Βρετανό Γουίλ Κάτμπιλ, ο οποίος κατάφερε να ισορροπήσει πέντε κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο.

GUINNESS WORLD RECORDS

Με το λιγότερο του αναμενομένου εντυπωσιακό επίτευγμά του κατάφερε να ξεπεράσει την αμέσως προηγούμενη καλύτερη επίδοση στον κόσμο (τέσσερα κουφετάκια), την οποία κατείχαν από κοινού ο Ιταλός Σίλβιο Σάμπα και ο Αυστραλός Μπρένταν Κέλμπι.

Ο Κάτμπιλ πέτυχε αυτό το ρεκόρ στο Σόλιχαλ του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 31 Ιανουαρίου του 2021.

Η ιδέα προέκυψε καθώς κατανάλωνε ένα σακουλάκι με το αγαπημένο του σνακ κατά το τρίτο lockdown στη Βρετανία.

«Μία μέρα στο lockdowm, σκεφτόμουν τι γλυκό να φάω. Συνήθως προτιμώ τις σοκολάτες αλλά αυτή τη φορά διάλεξα να καταναλώσω ένα σακουλάκι M&M’s και χαίρομαι που το έκανα» είπε ο νέος κάτοχος του ρεκόρ.

Ξαφνικά αναρωτήθηκε πόσα από αυτά μπορούσε να στοιβάξει, το ένα πάνω στο άλλο, και άρχισε να κάνει δοκιμές.

GUINNESS WORLD RECORDS
.

«Στην αρχή δεν ήταν πάρα πολλά μέχρι που μια μέρα σκέφτηκα ″ας σπάσουμε αυτό το ρεκόρ″, οπότε κάθισα πολύ αποφασισμένος να το ολοκληρώσω. Οπως μπορείτε να δείτε στο επίμαχο βίντεο, ήμουν εκστασιασμένος όταν το κατάφερα» πρόσθεσε.

«Είχα μια δια βίου φιλοδοξία να σπάσω έναν ρεκόρ Γκίνες. Εχω αγοράσει όλα τα βιβλία των ρεκόρ κάθε χρονιάς και πάντα ονειρευόμουν μια μέρα να διαβάζω το όνομά μου σε ένα από αυτά», συμπλήρωσε.

GUINNESS WORLD RECORDS

Η μεγαλύτερη συμβουλή του Γουίλ; Πάρτε τον χρόνο σας.

«Αυτό το ρεκόρ μου πήρε πάρα πολύ καιρό (ευτυχώς ήμασταν σε lockdown). Χρειάζεται χρόνος, αλλά αν το επιμείνεις θα βρεις έναν τρόπο να το κάνεις», κατέληξε.

Ο ίδιος, πάντως, δεν φαίνεται να επαναπαύεται στις δάφνες του. Οπως λέει, τώρα θέλει να ανακαλύψει κι άλλα κρυφά ταλέντα του και να εξασκηθεί πάνω σε αυτά με τον ίδιο ζήλο.

Ισως τα smarties να είναι τα επόμενα στη λίστα του…

Πηγή: Guinness World Records

About Post Author

+ There are no comments

Add yours