Τι συμβαίνει με την Ανγκελα Μέρκελ;

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε η εικόνα της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ κατά την επίσημη συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τι αναφέρουν γιατροί στα γερμανικά ΜΜΕ.

Η εικόνα της καγκελαρίου στο Βερολίνο, την ώρα που στεκόταν προσοχή κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου έκανε τον γύρο του κόσμου. Η Ανγκελα Μέρκελ έσφιγγε τα χείλη και πάλευε να κρατήσει το σώμα της ακίνητο, ενώ ο τρόμος (τρέμουλο) ήταν εμφανής τόσο στα χέρια, όσο όμως και στον κορμό.

Το βίντεο από την συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο προκάλεσε ερωτηματικά και ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Ανγκελα Μέρκελ, με την ίδια να καθησυχάζει τους δημοσιογράφους αμέσως μετά, κατά την συνέντευξη Τύπου. Εκεί δήλωσε πως η ζέστη και η έλλειψη νερού ήταν την έκαναν να τρέμει. Οπως δήλωσε στη συνέχεια, ήπιε τρία ποτήρια νερό και αμέσως αισθάνθηκε πολύ καλύτερα. Η θερμοκρασία στο Βερολίνο σήμερα άγγιξε τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ όπως σημειώνουν τα γερμανικά ΜΜΕ η καγκελάριος έχει εμφανίσει ξανά στο παρελθόν παρόμοια συμπτώματα.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours