Μια πρώην καθηγήτρια από το Τέξας των ΗΠΑ καταδικάστηκε πρόσφατα σε κάθειρξη 20 ετών όταν ομολόγησε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 14χρονο αγόρι και τη 13χρονη κοπέλα του.

Η 40χρονη Leticia Lowery δήλωσε ένοχη την προηγούμενη βδομάδα για την επίθεση στα παιδιά, σύμφωνα με την εισαγγελία της κομητείας Montgomery.

«Η Lowery κυνήγησε το πιο πολύτιμο πράγμα της κοινότητάς μας … κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά για να ικανοποιήσει τις δικές της εγωιστικές επιθυμίες», δήλωσε σε ανακοινωθέν η εισαγγελέας Laura Bond, τονίζοντας πως η πολυετής κάθειρξη «αντικατοπτρίζει τη μη ανοχή αυτής της κοινότητας σε ανθρώπους που κακοποιούν παιδιά».

Η αχρειότητα της καθηγήτριας ήρθε στο φως όταν η μητέρα του αγοριού βρήκε ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων μεταξύ του ανηλίκου και της εκπαιδευτικού, μηνύματα «σεξουαλικής φύσεως», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε ο τοπικός σταθμός KTRK-TV.

Όταν τον πίεσε η μητέρα του, ο γιος ομολόγησε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη Lowery τον Νοέμβριο του 2019 στο σπίτι της.

Σε δεύτερο περιστατικό που αποκαλύφθηκε στη δίκη, η καθηγήτρια ανάγκασε τη 13χρονη σύντροφο του μικρού να επιδοθεί σε στοματικό σεξ στο αγόρι μέσα σε ένα βαν, την ώρα που εκείνη παρακολουθούσε.

Η Lowery, που δούλευε για σειρά ετών ως καθηγήτρια σε σχολεία της κομητείας, συνελήφθη τον περσινό Νοέμβριο. Ήταν μάλιστα έξω με αναστολή, καθώς είχε καταδικαστεί και παλιότερα για παρόμοια υπόθεση, αυτή τη φορά κυνηγούσε μέσω ίντερνετ έναν 15χρονο για σεξ.

Η εισαγγελέας της αναγνώρισε το γεγονός πως ομολογώντας «έσωσε τα παιδιά που εμπλέκονται και κακοποίησε σεξουαλικά από το να πρέπει να καταθέσουν».

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours